Skip to main content

Aanbod

Strategie- executie

Geen zorg staat hoger op de prioriteitenlijst van bestuur en directie dan de "vitaliteit" van hun organisatie. Het streven is om een klantvriendelijke, efficiënte, effectieve, productieve en rendabele organisatie te behouden, waarin gepassioneerde en gezonde medewerkers floreren. Desondanks kan deze balans onder druk komen te staan of moet de organisatie klaar zijn voor een nieuwe fase van groei. Het fundament van ons vakmanschap is prestatieverbetering met procesanalyse, Kaizen’s, Lean en Six Sigma toepassingen. We kunnen met onze ervaring organisaties zeer snel wegwijs maken en begeleiden in de aanpak en aansturing op vier verschillende gebieden

Prestatieverbetering

Er bereikt een punt waarop de diepgaande strategiesessies, analyses en gedegen onderbouwingen voor een nieuwe koers tot voltooiing komen. Wij zijn er om jou te begeleiden in dit kritieke stadium. Wij staan klaar om de onbeantwoorde vragen te beantwoorden, en met jou samen te werken aan een naadloze overgang van strategie naar uitvoering. Of het nu gaat om het identificeren van prioriteiten, het stroomlijnen van implementatieplannen, of het aanpakken van onvoorziene uitdagingen, wij zijn toegewijd aan het bieden van de ondersteuning die uw organisatie nodig heeft.

Veranderkracht

In de snel evoluerende zakelijke wereld hebben steeds meer organisaties hun eigen bekwaamheid in verandermanagement ontwikkeld, en dit is een positieve ontwikkeling. Onze aanpak is gebaseerd op een diepgaand begrip van uw bedrijfscultuur en context. Door samen te werken met jouw team bieden wij niet alleen standaardoplossingen, maar ontwikkelen we strategieën die op maat zijn gemaakt voor uw specifieke uitdagingen. Hierbij leggen we de focus op het versterken van uw interne capaciteiten, zodat u in de toekomst flexibel en zelfstandig veranderingen kunt initiëren en beheren.

Advies

De Harvard Business School gebruikt de term "Performance & Opportunity gaps" om de uitdagingen aan de directietafel kort samen te vatten. Bij Noviter gaan onze adviesdiensten van start na een verkennende sessie met de opdrachtgever, waarbij we gericht de specifieke "GAP" identificeren en verhelderen. Onze verkenningssessies stellen ons in staat om diepgaand inzicht te verkrijgen in de specifieke prestatie- en opportuniteitskloven die jouw organisatie beïnvloeden. 

Training

In het dynamische landschap van continu verbeteren, de lerende organisatie, Lean (start-up), Six Sigma, of Agile, vormt "Adaptiviteit" de onmisbare strategische paraplu. Het omarmen van wendbaarheid op een integrale wijze stelt jouw organisatie in staat om als mens, team en organisatie instinctief te anticiperen en te leren. Verandering is de enige constante en adaptiviteit vormt de essentiële sleutel tot het omarmen van deze dynamiek. Of je nu betrokken bent bij Lean-methodologieën, Six Sigma, of Agile-praktijken, het vermogen om adaptief te zijn biedt een overkoepelend kader dat de strategische koers van je organisatie begeleidt.

Leiderschap

Het behalen van resultaten vereist diverse aspecten, met name effectief leiderschap. In de ideale situatie streef je ernaar dat een leider zichzelf overbodig maakt en een steeds beter presterende organisatie achterlaat. We stappen tijdelijk uit onze rol als adviseurs of trainers en integreren onszelf in het proces.Vanuit onze ruime ervaring bieden we drie vormen van dienstverlening op het gebied van leiderschap aan. Kenmerkend voor al deze vormen is het tijdelijke en opheffingsgerichte karakter. We staan open voor het bespreken van resultaatgerichte contracten.

Neem contact met ons op

We vertellen u graag meer!

+31 (0)6 835 703 15