Skip to main content

Adriaan Vermeulen

Heb je wel eens meegemaakt dat je met een team "in flow" was? Dat je elkaar goed aanvoelde, uitdaagde, inspireerde en bijzondere resultaten boekte. Ik heb dit enkele keren meegemaakt en ben verwend geraakt. Wat ik heb geleerd is dat je dit voor een deel kunt creëren. Door zelfbewust en authentiek te zijn. Verantwoordelijkheid te nemen. Verbindend eerlijk aan te spreken, met respect. En wat voor mij altijd werkt is om samen voor een uitdagend en zingevend doel te gaan. Gelukkig heb ik mensen gevonden die er net zo over denken en mij aanvullen met hun bijzondere expertise. We werken samen in diverse projecten. Maak kennis met ze...

Partners in Noviter-projecten per thema en soort vraagstukken

Strategie & besturings-vraagstukken

Leon Brunenberg

Ondernemer, Management-adviseur
en founder van Mobilee
Consultancy. 

Vraagstukken m.b.t. Programma- en projectmanagement en projectbeheersing

Jacqueline Klaassen

Senior adviseur en oprichter van Quintense. Expert projectmanager, contract-manager en coach. Quintense is een partner van Noviter.

Jordy Geernaert

Senior adviseur en oprichter van Quintense. Expert analist, projectbeheersing en contractmanagement.  Quintense is een partner van Noviter.

Erik van Ravenzwaaij

Senior projectmanager. Van IT tot klantprocessen. Expert Lean Six Sigma. Bruggenbouwer met oog voor resultaat. Willen is belangrijker dan kunnen.

Wouter Blonk

“Programmamanager, senior interim manager en Expert Lean Six Sigma. Oprichter van Value Interim & Advies (ViaBlonk).”

Organisatieinrichtings-vraagstukken, Change en Continu Verbeteren

50

Marco de Boer

Businesspartner voor directie en (leiderschaps-)teams op het gebied van organisatieverandering en HR. Creëert versnelling én vertraging, focus en structuur.

Marc van Heeswijk

Execution Director, loving Agile and fixing strategy. Achtergrond in marketing, communicatie, innovatie, change en product management. Oprichter doenkc.

Neem contact met ons op

We vertellen u graag meer!

+31 (0)6 835 703 15